0316-240766
Solliciteer nu
Uitzendwerk

Uitzendwerk

Uitzendwerk betekent het ter beschikking stellen van een uitzendkracht aan een opdrachtgever op basis van een uitzendovereenkomst. De uitzendovereenkomst is gedurende de eerste 78 weken (Fase A) van toepassing en brengt de duur van de werkzaamheden in lijn met de duur van het dienstverband. Wanneer alle werkzaamheden zijn verricht, eindigt het dienstverband tussen het uitzendbureau en de uitzendkracht.

Cervo Dienstverlening is onder andere gespecialiseerd in het inlenen van personeel op basis van een uitzendovereenkomst. Naast het vinden van geschikte kandidaten voor uw bedrijf, zorgen wij er ook voor dat de volgende zaken geregeld worden: een periodieke salarisverwerking, het arbeidsongeschiktheidsrisico, vervanging tijdens afwezigheid en updates over de fiscale- en arbeidsrechtelijke wetgeving.

Met bovenstaande diensten bieden wij u zekerheid rondom het inlenen van personeel. De medewerkers die ter beschikking zijn gesteld voor uw bedrijf worden op deze manier tijdig en correct betaald. Ook worden loonheffingen, premies en werknemersverzekeringen netjes afgedragen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat buitenlandse collega’s in fatsoenlijke huisvesting worden onderbracht en zijn voorzien van een geschikte ziektekostenverzekeringen bij Zorg & Zekerheid.

Onze diensten maken wij aan u inzichtelijk  door het periodiek verstrekken van een verklaring betalingsgedrag van de belastingdienst (WKA), het voeren van de NEN 4400-1 en een ABU & SNF certificering. Uiteraard beschikken wij ook over een G-rekening.

Cervo Dienstverlening beschikt over een gevarieerde groep nationale en internationale medewerkers die werkzaam zijn in diverse disciplines en branches op basis van een uitzendovereenkomst.

Heeft u interesse om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken, of staat u open voor vrijblijvend advies op uw personeelsbeleid? Neem dan contact met ons op om te zien of wij meerwaarde voor u kunnen creëren.