0316-240766
Solliciteer nu
Detacheren

Detacheren

Een gedetacheerde arbeidskracht wordt ter beschikking gesteld aan een opdrachtgever op basis van een detacheringsovereenkomst. Een detacheringsovereenkomst (Fase B & Fase C) is een arbeidsrelatie tussen een detacheringsbureau en een arbeidskracht. Deze staat los  van de duur van de opdracht. De arbeidskracht is na verloop van de werkzaamheden nog steeds in dienst van het detacheringsbureau.

Het voordeel van detacheren is dat een detacheringsbureau medewerkers langer aan zich kan binden. Deze medewerkers beschikken over specifieke competenties, werkervaring, arbeidsmentaliteit en kwalificaties.

Gedetacheerde arbeidskrachten hebben behoefte aan flexibiliteit en vrijheid. Zij kunnen bijvoorbeeld besluiten om een opdracht niet aan te nemen. Redenen hiervoor kunnen zijn dat ze de opdracht niet zien zitten, of gebrek aan tijd en middelen. Een voordeel van deze vrijheid is dat wanneer zij een opdracht aannemen, de juiste motivatie en arbeidsmentaliteit aanwezig is.

Wanneer u op zoek bent naar personeel met specifieke competenties en vaardigheden dan bent u bij Cervo Dienstverlening aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim personeelsbestand waaruit wij passende kandidaten kunnen voorstellen voor uw opdracht of bedrijf. Alle personeel gerelateerde zaken worden periodiek voor u geregeld. Denk hierbij aan de volledige salarisverwerking, het arbeidsongeschiktheidsrisico, vervanging tijdens afwezigheid en updates over de fiscale- en arbeidsrechtelijke wetgeving.

Met bovenstaande diensten bieden wij u zekerheid rondom het detacheren van personeel.  De medewerkers die ter beschikking zijn gesteld voor uw bedrijf worden op deze manier tijdig en correct betaald. Ook worden loonheffingen, premies en werknemersverzekeringen netjes afgedragen. Wij zijn daarnaast NEN 4400-1, ABU & SNF gecertificeerd en verstrekken u periodiek een verklaring betalingsgedrag van de belastingdienst. Uiteraard beschikken wij ook over een G-rekening.

Cervo Dienstverlening heeft een gevarieerde groep nationale en internationale medewerkers die werkzaam zijn in diverse disciplines en branches op basis van een detacheringsovereenkomst.

Wilt u meer informatie omtrent detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.