Over Cervo Dienstverlening

Over Cervo Dienstverlening

 

Cervo Dienstverlening is de partner om mee samen te werken voor de flexibele schil in uw organisatie. Het ter beschikking stellen van flexibele arbeidskrachten speelt op een eigentijdse manier in op een wisselende behoefte aan personeel. Betrouwbare samenwerking gaat daarbij hand in hand met flexibiliteit en risicobeperking binnen uw organisatie. Met inzet en enthousiasme werken wij aan personeelsdienstverlening die in alle opzichten aan de wensen van uw bedrijf tegemoetkomt. Met eigen kantoren in Nederland, Polen en Duitsland probeert Cervo Dienstverlening aan al uw behoeften te voldoen.

 

Wilt u moeiteloos meebewegen met aanpassingen in de markt, uw organisatie of wet- en regelgeving? Cervo Dienstverlening staat voor ontzorging, flexibiliteit, risicobeperking, maar bovenal voor goed werkgeverschap.
De dienstverlening van Cervo bestaat uit het uitbesteden van werkgeverschap en bijbehorende administratieve taken en biedt u:

  • Punctuele verloningen: nauwkeurig en op tijd.
  • Kostenbeheersing: vooraf exact inzicht in de personele kosten.
  • Binding: dezelfde beloning als uw vaste medewerkers.
  • Flexibiliteit: mogelijkheid tot onbeperkt aantal contracten in eerste 78 weken.
  • Continuïteit: mogelijkheid om medewerkers 5,5 jaar te binden.

 

Onze medewerkers zijn door middel van een arbeidsovereenkomst of uitzendovereenkomst verbonden aan onze onderneming. Hierdoor worden voor u de contractuele en administratieve verplichtingen uit handen genomen. De medewerker krijgt waar hij recht op heeft, namelijk een overeenkomst met een beloningsregeling conform de juiste bedrijfsregeling/cao. Op deze manier kunt u zich volledig richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Wanneer u zelf een voorkeur kandidaat aandraagt betaalt u een scherp basistarief. Onze dienstverlening valt naar behoefte uit te breiden waarbij Cervo Dienstverlening de volgende aspecten uit handen kan nemen:

  • werving & selectie van medewerkers (indien u zelf geen voorkeur kandidaat heeft).
  • outsourcing volledige personeelsbeleid.
  • projectmatige inzet van arbeidsmigranten.
  • erkent referentschap voor kennismigranten.

 

Basis van flexibiliteit en goed werkgeverschap

Medewerkers worden ter beschikking gesteld op basis van de ABU CAO met inachtneming van de geldende inlenersbeloning conform de huidige wet- en regelgeving.

 

Cervo Dienstverlening kan hierdoor in Fase A (de eerste 78 gewerkte weken) een onbeperkt aantal arbeidsovereenkomsten met de uitzendmedewerker afsluiten en in Fase B een maximum van zes contracten voor een periode van 4 jaar. Zo kunt u desgewenst 5,5 half jaar lang beschikken over kennis en kunde op uw werkvloer zonder de daarbij behorende risico’s.

 

Cervo Dienstverlening staat voor goed werkgeverschap en brengt mensen bij elkaar. Door goed gevulde databases, een groot netwerk en gekwalificeerde mensen heeft Cervo Dienstverlening altijd een oplossing voor uw vraagstuk. Cervo Dienstverlening wil meedenken en samen met u, als opdrachtgever, kijken naar de beste oplossingen binnen de gestelde richtlijnen.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter