Werving & Selectie

Werving & Selectie

 

Cervo Dienstverlening kan de volledige werving & selectie van medewerkers uit handen nemen. Volgens vooraf vastgelegde profielen selecteren wij de kandidaten met een screening op harde en zachte eisen. De beste kandidaten worden aan u voorgesteld voor een definitief akkoord.

 

In het intakegesprek over de vacature bepalen wij samen met u allereerst wat voor uw situatie de beste optie is, of dat nu directe of uitgestelde werving & selectie is. Vervolgens bekijken we met u het profiel van de werknemer waar u naar op zoek bent. Daarbij kijken we ook naar de cultuur binnen uw bedrijf, om zo tot een perfecte match te kunnen komen. Voor de bemiddeling betaalt u één vast bedrag achteraf op basis van 'no cure, no pay'. U weet dus steeds waar u aan toe bent.

 

Begeleiding en planning van personeel

Cervo Dienstverlening kan naast het werkgeverschap en werving & selectie de begeleiding en planning van flexwerkers en uw vaste productie- of logistieke ploeg inplannen. Wij nemen de verantwoordelijkheid van u over en adviseren u over een efficiëntere inzet van uw vaste ploeg. Om daarmee de productiviteit verder te verhogen.

 

Cervo Dienstverlening stelt op basis van uw vacatureprofiel een flexpool samen. Hierbij stemmen we de vaardigheden, ervaring en beschikbaarheid van onze flexwerkers af op uw wensen. De juiste medewerkers zijn op het gewenste moment gegarandeerd beschikbaar. Hiermee voorkomt u onnodig productiviteitsverlies.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter